4 kommenttia:

  1. Muistan nuo päivät kuin eilisen napanöyhtäni. Kiusasin tyhmää pervokalastajaa, säälistä annoin ottaa kiinni, pierasin naamaan ja molskautin itseni takaisin veteen. Sitten toinen on viel ylpeä tästä tapahtumasta. Kyllä pervokalastajat on sekasin.

    Nykyisin olen kehittynyt pervojen kiusaamisessa. Soluttauduint heidän joukkoonsa ja aiheutan epämiellyttäviä hetkiä joella ihmismäisellä läsnäolollani pierren edelleen heitä naamaan. Kalareissuja ootellessa!

    VastaaPoista
  2. :) pervokalastamien on jotenkin tyhmää, varsinkin pyydystäpäästely, mikä on täysin ymmärrettävää & täysin ei-ymmärrettävää. Mutta, pervoa tai ei, se on silti, jostain syystä, erittäin kiehtova ajanviete, ja sitä polkua mukava tallata. Itseasiassa, sitä ei tarvi oikeastaan edes tallata, se imee kuin imuri, ja sitä vain lentää. Kaikki tapahtuu itestään, siinäpä se onkin, elämämme tapahtuu itsestään, aina teemme jonkin valinnan, tavallaan itsestään, niin kauan kuin elämme. On tositosi mukava istua kyydissä, ja tehdä matkaa - tutkimusmatkaa.Ihminen elää täällä yhden tyhmän & ei-tyhmän elämän. Tyhmä ja ei-tyhmä on sama. Me olemme ihan tyhmiä, mutta jokin ajaa meitä (ihan) tyhmyyteen, mikä ei ole minusta ihan tyhmää. Me elämme tämän hetken ihmeellisen (todella ihmeellisen, käsityskyvyn ylittävän, vai käsittääkö joku? jos selitystä että jumala loi meät ei lasketa, koska sekään ei ole vastaus vaan uusi kysymys, vastaustahan ei edes ole, on vain aina uusi kysymys, mikä helpottaa sitä, että ei kannata odottaa vastausta, voi vain odottaa seuraavan oven aukeamista) ihmiseläimen elämää ja olemme kaiken lisäksi täysin tietoisia elämästämme elämästä ja teoista ja niiden vaikutuksista, vaikkakin siitä huolimatta emme mielelämme vastaa teoista, jotka vahingoittavat elinympäristöämme. Ajattelemme, kyllä se jotenkin hoituu. Mutta, mie olen hyvin iloinen ja kiitollinen siitä, että maailma oli joskus niin kaunis - hyvin, hyvin pitkän ajan, ennen kuin ihminen kasvoi ja alkoi sekoilemaan. Ja sitä paitsi, niitä aikoja on voinut olla monta. Ja voi tulla olemaan. Mutta, aina välillä joku keksii, että hei, tehdäänkö vähän rahaa, koska ilman sitähän ei voi elää(?) Maapallolla on kaikki tarvittava, mutta sen epäreiluksi jakamisen välineeksi on keksitty keksimällä (tyhjästä?) raha, ja samalla tuhotaan sitä ymäristöä, missä eletään. Onneksi aikaa ei ole. On vain kaikki, koko ajan. Aika ei ole kuluva, se vain on. Kaikki voi tapahtua aina yhä uudestaan. Tavallaan. Loputtomasti. Sama. Eri muoto. Aina. Kaunis maailma. Ruma maailma. Kaunis maailma. Ruma maailma. Mikä mikä maa. Mikä mikä pohdinta. Riippuen tietenkin siihen, mihin uskoo. Joku on sanonut, olet sitä mitä syöt, minä sanon, olet sitä mihin uskot. Elämme omissa maailmoissa. Ihminen on oma maailma. Ja jokainen maailma on yhtä kaunis&ei-kaunis. Voimmeko arvostella toisia. Voiko Janne-taimen arvostella toisia?

    VastaaPoista
  3. Hyvää pohdintaa. Itse antaisin jokaiselle taimenelle arvosteluoikeuden niitä kohtaa jotka vie niiltä hengen. Minuakin siis saa arvostella. Onhan pervoilu kuitenkin sen verran kivvaa.

    VastaaPoista
  4. It seems I'm on the right track, I hope I can do well. The result was something I did and was doing to implement it.
    www.clickjogosclick.com

    VastaaPoista