Video Challenge!

Arvotut parit, 1.5 tuntia aikaa kuvata ja käyttää luovuuttaan sekä muutama päivä aikaa editoida. Tällä konseptilla pidimme kautta aikain ensimmäisen OutsiderRider Video Challengen Rukalla 15.3. Editointien jälkeen jälki oli tälläistä.

9 kommenttia:

  1. Alta tiimien videot yksittäisinä.

    Puomi ja Luigi: https://vimeo.com/122667925
    Jussi ja Keskis: https://vimeo.com/122732357
    Peltsi ja Kaira: https://vimeo.com/122648132

    VastaaPoista
  2. Hienoja pätkiä! Kuka voittaa? :)

    VastaaPoista
  3. 1. Puomi ja Luigi (erinomaista settiä, spontaania, luovaa, hauskannäköstä, kivutonta, nimenomaan kivutonta, kunhan oli laskettu ja se oli tuntunut hyvältä ja sillon se myös näyttää hyvältä, sanoisin että parasta mitä outsideri on koskaan tarjonnut, inspiroi)
    2. Jussi ja Keskis (hyvin sopi yhteen vanha skimbaaja ja nuori lumilautailija, mikon kypsyys, varmuus, luovuus ja asenne, nimenomaan asenne, äijä vaan puottelee, ja jussi hieronut frona 540 sestä todella hienon, musa potki pätkää mukavasti)
    3. Peltsi ja Kaira (taitelija kairala ja peltsi olisivat pärjänneet sodankylän elokuvafestivaaleilla, mutta eivät pärjänneet nyt rukalla ;)

    VastaaPoista
  4. Kang Gastus kirjallisesti avannut pätkät hienosti. Yhdyn mielipiteeseen ja podium järjestykseen,

    Kiitos kaikille paikalla olleille!

    ja kairalle koosteen väsäämisestä.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kohteliaisuudesta Kang.

    Oli tosi hieno challenge joka pisti vähän miettimään jotain erilaista normaali parkkilaskemiseen.
    Ja oli hauskaa ku jengit otti homman "tosissaan" ja levis heti lähtölaukauksen jälkeen ympäri tunturia tekemään omia juttujaan ja spekuloimaan mitähän muut tekee!

    Kairalla ja Peltsille tiedoksi että elokuvajuhlat pidetään taas 12-14.6. Tässä linkkiä lippujen varaukseen: www.msfilmfestival.fi/index.php/fi-FI/liput

    VastaaPoista
  6. Oli kyllä erilaista, tyylikästä ja inspiroivaa laskemista Villellä ja Luigilla! Kairalta lähti nyt vähän käsistä tai sit en vaan oo vielä päässyt itse tarpeeks syviin vesiin :)

    VastaaPoista
  7. 1. jussi ja keskis, koska therapy!

    VastaaPoista
  8. Hoi!

    Oli kyllä loisto formaatti tämä Challenge. Toi sopivasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita ehkä hieman väsyneesti alkaneeseen päivään.

    Kaikki pätkät oli toimivia, kutkuttavan erilaisia ja kerranki vaikutti siltä et hommaan jaksettiin panostaa ees vähän. Mukava välillä näinkin.

    Meikän ja Peltsin pätkän "editointiheikkoudet" tiedostin jo tehessä, mut idea oli meikästä nii hyvä et oli pakko saaha se ulos päästä. Mukava yrittää tehä erilaista shaibaa välillä. Käsistähän tämä ei lähteny eikä tarvinu ees syvissä vesissä räpiköijä, kuha kelluskelin lasten altaassa vielä. Oottakaapa vain:)

    Oisko joku kaunis keväinen päivä Oukku Challenge?

    VastaaPoista
  9. Kyllä! Oukku challenge! Mä oon mukana!

    VastaaPoista