1 kommentti:

  1. Lopussa hieman teknisiä ongelmia - minun pätkä jää vähän kesken ja musiikit katoavat hetkeksi.

    Kairalle: en ole kääntänyt kirjastossa. Käännäytin VHS:t DVD:ksi Porsangerin Jounilla jo muutama vuosi sitten, josta hälle suuri kiitos!

    Ajatuksena on ollut laittaa näitä vimeoon jo pitkään, ja nyt sitten alkanut saamaan aikaiseksi.

    Huomannut ettei tämä ole ihan helppoa, koska yksi leffa saattaa olla kahtena tiedostona ja sellaisessa muodossa ettei editointiohjelma hyväksy niitä. Sitten on joutunut convertoimaan ja muuta, niin että laatu kärsii. Tämä Käpykin alkaa olemaan jo aika huonolaatuinen, mutta ehkä sen vielä katsoo. Uusimpien myötä laatukin pitäisi parantua. Jotkut pystyy lataan onneksi suoraan DVD:ltä.

    Ajattelin runtata näitä nyt kronologisesti vanhoista uusimpiin. Käpy ei tosin ollut ihan ensimmäinen skeittileffa - varhaisemmat "Blunders" tuotokset eivät kerinneet vielä nyt tähän settiin. Mutta ajatuksena on kaivaa niitäkin esille vielä joskus.

    Pole Staria ennen tehtiin yksi lumilautaleffa, josta oli yksi VHS versio ja joka tuhoutui melkein heti valmistumisen jälkeen. Lähdimme skeittaan kevään ensimmäisiä Vornaselle ajatuksena katsoa siinä matkalla Myllärin Jiipellä leffa, mutta mehupurkki valskari reppuun, jossa oli siis myös se leffa - ja se siitä.

    VastaaPoista