Taasko se Kisakone-K-Kairala sepustelee?


Taas!
Maaliskuun kymmenennen päivän aurinkoisena aamuna suunnattiin auton nokka kohti P-Syötettä ja varsinkin kohti sen lumista metsikköä. Tarkoitus oli osallistua takamaastossa järjestettyyn mettälaskukisoihin.

Kurvattiin Syötteen ala-asemalle hyvissä ajoin, iskettiin lauat jalkoihin ja lähettiin naatiskelemaan edellisyönä sataneista lumista. Aurinko paistoi aikalailla täydeltä laidalta ja hikihommiksi meni niin lumella kuin meilläkin. Hikoiluista huolimatta lumi oli hyvää, jos ei sentään suuremmin pöllyävää, niin erinomaisen pehmeää kuitenkin.

Kisahetkellä 30:n urhean osallistujan hieneritys vasta kasvoikin, mutta tästä huolimatta huimia suorituksia nähtiin niin hyppyjen kuin vauhdinkin puolesta. Tunnelma saman henkisessä porukassa oli rento ja jopa leppoisa, mutta samalla oli aistittavissa myös pientä "kilpailuhenkeä", mikä ilmeisesti kuuluu tälläisissä tilaisuuksissa asiaan. Kisassa laskettiin kaks laskua tuomareiden arvostellessa laskun vaikeutta, flouta ja jotaki kolmattaki vissiin. Hissiasemalle päästiin laskujen jälkeen kelkkahinauksessa, missä nähtiin ehkäpä päivän kuumottavimpia suorituksia.



Kuumottavia suorituksia nähtin myös kisojen jälkeen eturinteen parkissa. Corneri oli kunnossa ja pojat innostu tekkeen ainakin minun päätä suuresti huimaavia ilmoja.




Päivän päätettiin porukalla kahviossa palkintojenjaon merkeissä, sievästi olusia siemaillen. Auringon täytteinen päivä hyvässä seurassa, hyvine mettälaskuineen ja parkkilaskuineen oli varsin mieltä ylentävä. Lisää ylennystä mielelle saatiin kun allekirjoittanut sai kunnian kisojen parhaasta temppuilusta ja Luse nappasi smuuteilla, mutta agressiivisilla laskuillaan koko kisojen ykköspallin.

KK:t posetta palkintoineen.

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Käykääpä mielenkiintoa omaavat kattoon myös Postin blogi, missä lisää edustusta meiltä.
    http://postiphoto.blogspot.com/2012/03/my-first-publications-overseas.html

    VastaaPoista